keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Voihan korvatulehdus..

Joo-o, juuri se - siitäkin huolimatta että oon koittanu kovasti pitää korvat puhtaina. Käytiin tänään Neelalle rabies-rokotus ottamassa siellä uudella eläinlääkärivastaanotolla Martinalla ja katottiin samalla punoittava korva. Tykkäsin kovasti siitä miten kyseinen lekuri käsitteli koiraa ja neiti saikin uuden lempinimen "piiperö". :--) Itse rokotusta Neela ei etes huomannu mutta kun alko korvan putsaaminen ja tökötin sinne survominen niin johan löyty neidiltäkin vahvat mielipiteet asiaan. Nätisti kuitenkin käyttäyty koko toimituksen ajan ja saatiinkin kotiin viemisiks lääkettä - luojan kiitos ei ollu kallis koska sitten ois tämän opiskelijan talous romahtanu ja kovaa vauhtia.

Käytiin samaan syssyyn neidille lisää ruokaa kun entisestä säkistä on jäljellä vaan ehkä noin viikon ateriat. Tällä kertaa otin vähän eri merkkistä ruokaa kokeiluun ihan sen takia kun se on periaatteessa ravintoarvoiltaan ja muilta ominaisuuksiltaan sama kun mitä nyt syötetään, nimi vaan on eri, säkki erilainen ja hinta 10 euroa halvempi. Kävis paremmin opiskelijan kukkarolle. Jos ei tämä käy, jatketaan RC-linjalla.

Olin tänään esittelemässä meidän koulutusalaa Viinijärven yläasteella ja Neela oli viis tuntia uudessa kotona yksin. Jännäsin oliko paikkoja sotkettu tai purtu/hajotettu mutta eihän tuo ollu tehny mitään - ihme kakara! *koputtaa puuta* Kyllä se osaa yksinäänkin käyttäytyä. Illemmalla koira oli tottakai mukana kun käytiin entiseltä talolta pakkailemassa vikoja tavaroita ja lamppuja sekä verhoja haettiin matkaan. Ja ihan iltasilla sitten viimesellä mamma laitto ainaki kolme eri kerrosta vaatteita päälle, koiralle heijastinliivin niskaan ja lähdettiin lenkille, kiertelemään uusia paikkoja. Pakkasta ehkä -15 ja voi hyvät hyssykät kun on kylmä! Entäs sitten -30 asteen pakkasilla?

Tein muuten joku aika sitten huomion että Neelan kanssa on nykyisin kiva lähteä lenkille kun se ei joko vedä tai jää jälkeen koko ajan vaan kulkee rempseästi ravaillen eteenpäin. Aikasemmin se veti joko eteen- tai taaksepäin sen minkä kerkis eikä lenkkeilystä tullu mitään mutta nykyisin meininki on aivan eri. On se miun lapsi vaan niin hieno! :--)

Julkaisematonta materiaalia. Lapsi 10 viikkoa vanha. :)

2 kommenttia:

 1. Hola o/
  Korvatöhnimisestä tuli mieleen, että meilläkin korvat alkoivat töhnimään jossain 3-4kk:n ikäisenä, kun RCtä syötettiin ja yksi korvatulehduskin käytiin läpi. Tähän mennessä ainoat sopivat ruuat ovat olleen Brit Care ja Acana. Eukanubakin joo, mutta hajuhaitat olivat ihan karmaisevia niin ei :D

  VastaaPoista
 2. Moikka ja mukava nähdä että joku lukee meidänkin tekemisiä! :)
  Kuulostaa siis aika samalta kun meillä. Kokeillaan toimisko tää ruoka yhtään sen paremmin kun RC. Meillä tulee RC:n ruuasta niitä hajuhaittoja siis hyi kamala! :D

  Nyt on muutenki paljon parempi kun kaverilta sain lyhyen oppimäärän koiran ja varsinkin pennun ruokinnasta niin on helpompi kokeilla eri merkkejä joissa on ne sopivat ravintoarvot ja ominaisuudet. Neelalle ei esim. sopinu RC Maxi junior, todennäkösesti sen takia kun oli naudanlihaa mut sakemanneille tarkotettu junior-ruoka sisältää siipikarjaa ja sopii paljon paremmin.

  Kirjoittelemisiin!

  VastaaPoista