perjantai 14. joulukuuta 2012

Maailmanmatkailua

Harrasteltiin eilen ja tänään maailmanmatkailua kun ajeltiin Etelä-Karjalan puolelle miun poikaystävän luokse ja sää oli suoraansanottuna aivan kamala! Mutta eihän se Neela osaa tai tajua pelätä takapenkillä vaikka mammaa vähän jännittääkin koska näkyvyys oli 0 ja tie liukas. Ehjänä päästiin perille ja sitten vasta pysty huokasemaan helpotuksesta.

Neelakin on yllättänyt viimesen viikon aikana miten tottelevainen hän on ja ulkonakin on saanut pari reissua olla irti missä en yleensä koiraa ole laskenut vapaaks mutta yks kikkaviitonen ja apukeino siihen että koira tulee luokse on käydä pöllyttämään lunta ja hillumaan hulluna - sillon Neela aivan 100% varmasti tulee! :--)
Uskalsin jopa poikaystävän luona laskea Neelan irti kun he asuvat maatilalla ja en oo varsinkaan pimeän aikaan uskaltanu pitää koiraa kuin narun jatkeena.

Tänään ajeltiin sitten aamusta poikaystävän luota koululle, kävin vajaan kuus tuntia istumassa koulun penkillä ja sitten jatkettiin matkaa kohti kotia. Matkalla koukattiin hakemaan rokotuskorttiin merkintä että rabies-rokotus on otettu ja pitihän se käydä Agrimarketillakin pitkästä aikaa. Kuulemma iskä saattais ostaa neidille joululahjaks flexin tai sen juoksutusliinan metsälenkkiä varten vaikka muille hää väitti ettei osta lahjoja - epistä.. :D

Lapsi ja sen onnellinen omistaja.

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana hän on:) Hyvä pigmentti. Meillä jos Jalo päättää lähtee ei auta mikään,onneksi osaa jo varoo tilanteita. Niilo ei häivy mihinkään:)

  VastaaPoista
 2. Neela kiittää. :) Toisaalta helpotus kuulla että ei olla ainuita tässä samassa tilanteessa - vaikkakin Neela on vielä pentu mutta silti ois kyllä kiva että olis ennemmin kiinnostunu miusta ku muista ihmisistä ja koirista irti ollessaan. :)

  VastaaPoista
 3. Neela on varsin kaunisilmeinen koiruus! Ja hyvin näkyy lumileikit sujuvan. :)

  VastaaPoista
 4. Häiritsee suunnattomasti tuo äiti/iskä juttu. Varsinkin tuossa kuvassa, tuskin olet käynyt koiran kanssa lisääntymässä?

  VastaaPoista
 5. Aliel, hyvin sujuu! :) Ja Neela kiittää kehuista. :)
  Anonyymit, harmi ettette pidä vähän omintakeisesta huumoristani. Ehkä se täytyy jättää sitten pois. :)

  VastaaPoista