sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Varaslähtö jouluun

Meilläpäin otettiin varaslähtö jouluun siinä mielessä että kinkkua on paistettu ja maistettu - samoin lanttuloota. Neelan joululahja avattiin vähän etukäteen koska sieltä löytyi arkipäivään liittyvää tavaraa ja kun ite avattiin suklaarasiat niin Neela pääsi myös mutustamaan jäniksenkorvia.

Fleksi ja uusi leveämpi sekä pidempi heijastava kaulapanta. (Tuo härpäke tuossa pannan päällä on joku varmistusremmi - aika kätevä mielestäni!)
 Kiitos kuuluu miun isille kun hän halusi itseäänkin ajatellen sponsoroida fleksin ja pannan. On ollut kuulemma jo pidempään sitä mieltä että haluaa Neelaa taluttaa fleksissä kun hihna on kuulemma niin hankala. :)

Tallitovereiden joululahjapiparit.

Käytiin kaupasta ostamassa sokerikuorrutetta pipareiden päälle ja tässä lopputulos - totaalinen väsy. :)
Illemmalla testattiin että onko kauppa auki kun ei näistä aina muista varsinkaan jouluaattoa vasten. Yli -25 on pakkasta joten emännälle viis kerrosta vaatetta, koiralle heijastinliivi sekä uudet vermeet ja sitten eikun vaan liikenteeseen. Ihan oon kateellinen miten Neela ei oo moksiskaan tuosta pakkasesta. Joskus, varsinkin aamupissillä käydessä saattaa takajalkojaan nostella mutta muuten ei kyllä mitään merkkejä kylmämisestä.

Lyhyestä virsi kaunis, loppuun vielä jouluntoivotukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti