torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän lenkki

Mamma otti tänään itseään niskasta kiinni vaikka oli -20 pakkasta, eikun kolme kerrosta vaatetta päälle ja koiran kanssa lenkkimaastoja tutkimaan. Vieraita oli tulossa iskän synttäreille niin ajattelin käydä väsyttämässä lapsen ennen sitä. Käytiin ensin yhessä pusikossa pyörimässä ja sitten todettiin että toinen suunta ois ehkä parempi.

Tuolla on hyvä kun tulet polkujen risteykseen, se haarautuu, vähän matkan päästä uudelleen ja taas uudelleen ja niin edelleen. Ei kyllä lopu polut kesken! Tein itse huomion että kyllä rupeaa tämänkin neidin kunto kasvamaan kun rupeaa kunnolla koiran kanssa etsimään lenkkipolkuja! On kyllä niin vaihtelevaa tuolla se maasto että välillä on tasasta, sit vähän ylä- ja alamäkeä ja tänään kiivettiin pitkä ja suhteellisen jyrkkä ylämäki ja voi että sitä puuskutusta kun pääsin ylös.. :D Koira ei ollut moksiskaan. Sääkin suosi meitä vaikka oli pakkasta mutta aurinko paistoi koko lenkin ajan.
Tuollahan myö käytiin Neelan kanssa ensin tarpomassa mutta tajuttiin että se on ihan tyhmää ja lähdettiin oikeille poluille. Pieni neiti sukelteli tuolla puskissa ihan onessaan mistä onkin todisteaineistoa ensimmäisessä kuvassa. :D
Seuraavaan kertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti