sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kyllä nyt mamma on ylpeä!

Neela yllätti kyllä tänään täysin! Käytin sen eilen illalla puol 12 pihalla ja sitten käytiin nukkumaan. Aamulla se ei alottanut sitä normaalia vinkumista jo ennen kaheksaa vaan nukkua tohistiin kumpikin puol kymmeneen asti! Kun lähdin sitten käyttämään neitiä ulkona, ei sillä ollut kiire tarpeilleen joten herranjestas, koira on pidättänyt yli kymmenen tuntia ja mammalla tuli "vau"-reaktio. 

Myöhemmin kun mammakin heräsi ja oli saanut aamukahvinsa juotua, lähdettiin tunniks rämpimään noita lenkkipolkuja ja yhdessä välin uskalsin sen jopa laskea irti. Harmi vaan että täälläpäin pitää miettiä tarkkaan missä koiran laskee irti kun ikinä ei tiedä koska tulee toinen koira vastaan ja tuo kun on niin ylikiinnostunut niistä että luoksetulo olis todennäkösesti haave vain.. Ihan sama onko siulla ylisuperhyvää herkkua vai superkiva lelu vai pidätkö hirveää älämölöä vai karjutko koiralle pää punasena mutta kun ei niin ei. 

Vinkkejä? :)

8.12.

9.12.

9.12.


9.12.
9.12.

 ps. Kissat sai uuden raapimispuun ja tässä kiitos. :D

2 kommenttia:

  1. Rasmus!! :DD Ja herranen aika ku supersöpö Neela kasvaa kauheen nopeesti, enkä oo ollenkaa neitii kerenny vielä näkemää. :)

    VastaaPoista
  2. No se on kyllä välillä semmonen mielenosottaja ettei mitään rajaa - on pitäny urakalla lepytellä muuton takia.. :D Siun pitäs nähä se, joululomalla otetaanko tavotteeks et nähtäs ja Neela tapaamiseen mukaan?! :)

    VastaaPoista