lauantai 18. elokuuta 2012

Superhyperiloisia uutisia!

Tällä hetkellä kaikki näyttää olevan mallillaan. Kesä on takana ja töitä on tehty rankasti. Sen ansiosta sain auton maksettua ja se on nyt meikäläisen oma! Kuvan laitan myöhemmin kun tätä rustatessa tajusin ettei siitä oo kuvaa kun se on valmis. No, joitakin remonttikuvia löytyi. :--)

Tässä vaiheessa tää oli ihan purettu - penkit ja kaikki!

Pohjatyöt tehty - maalauksen aika.

Sinne mäni.

Puskurit valmiina.
Laitan myöhemmin vielä ennen-jälkeen kuvan kunhan saan koneelle kuvan täysin valmiista räppänästä.

Asia kaksi, oon löytäny sellasen tallin missä on mukavan tiivis talliporukka, sellasen missä on kiva käydä, sellasen missä tallikaverit on tehny miusta talliaddiktin. Saan ratsastaa ja hoitaa monenlaisia hevosia ja opin koko ajan lisää - varsinkin istumaan harjotusravissa. Se olikin se ongelma mistä edellisessä miljoona vuotta sitten kirjotetussa postauksessa kerroinkin. I'm happy now!

Ja vielä viimenen ihan superhyperparas juttu on että huomenna 19.8. eteenpäin meillä on uusi perheenjäsen ! Saksanpaimenkoira-narttu Simply Minds Daydreamer aka Neela jonka kasvusta ja kehityksestä aion varmasti kirjoittaa täällä. Sen lisäksi oon palkannu pikkuveikan kuvaamaan sen järkkärillä pentua niin saan kuvamateriaaliakin. ;--)

Lapsi<3
Tällasta asiaa tällä kertaa - lupaan aktivoitua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti