lauantai 25. elokuuta 2012

Ensimmäinen viikko

Ensimmäinen viikko Neelan kanssa lähti käyntiin mukavissa merkeissä. Alotettiin alusta asti opettelemaan istumista ja jo toisena päivänä ei tarvinnu ku näyttää nami ni oli tytöllä pylly maassa. :) Ekana yönä vauva ei ees itkeny mutta parina muuna yönä kyllä. Sitten annettiin Neelan olla miun huoneessa jollonka rauhottu kun ei tarvinnut aitauksessa olla vaikkakin aitauskin oli miun huoneessa. Hyvin osuu tarpeet yöllä paperille. Sit oon jopa saanu nukkuakin!

Hassua kun ite herään puol kaheksalta ni parina päivänä iskä oli käyny Neelan miun huoneesta, pissittäny sen ja jopa ruokkinukkin! Itelle ei jääny tehtäväks kun käyttää vielä ennen töihin lähtöä koira pihalla. Koulun jälkeen Eetu on käyny antamassa Neelalle ruuan, leikittäny ja ulkoiluttanu sitä joten mie kun tulen kotiin ni saan keskittyä koiraan rauhassa koulutuksen ja leikkimisen puitteissa, ja ruokkia ite illalla - mitenniin miusta tuntuu että nuo on rakastunu pentuun täysin.. :D

Leikkimässä uudella lelulla. :)

Nyt tässä viikon mittaan ollaan istumisen lisäks harjoteltu katsekontaktin ottamista ja luoksetuloja. Neela on hirmusen oppivainen ja nyt jo luoksetullessa itsestään istuu ja käy tuijottamaan silmiin. Nenän käyttöä kokeiltiin myös sisällä ja vähän ulkona ja neiti hoksas melkein heti miten se juttu toimii.

Nyt kun pentu on alkanu kotiutua, rupeaa se näyttämään oikean luonteensa ja on ajoittain oikea riiviö! Ei se yöllä tai yksin ollessaan tuhoa mitään - ainakaan tähän mennessä oo tuhonnu mutta kyllä riiviö-vaiheen iskiessä päälle saa matot, ihmisten sormet sekä varpaat ja tietokoneen johdot kyytiä. Hirmu hyvin on kyllä oppinut kieltosanan "ei" vaikka joskus tuntuu että pennun korvat onkin koristeena. :)

Tästä tämä lähtee ja innolla odotan kun kasvaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti