lauantai 25. elokuuta 2012

Neela lähtee maailmalle!

Rakas päiväkirja, vauhdikkaan arkielämän takia sain tän tekstin kuvineen vasta nyt päivitettyä nettiin asti. Teksti on ollu valmis jo tiistaista... Voi että ette uskokkaan miten voi ihminen olla iloinen koiran saadessaan! Tällä kertaa oli jopa ihme etten kiukunnut jännityksen takia ja mahakin oli suhteellisen rauhassa. Mitä lähemmäks pennun kotipaikkaa päästiin, sitä enemmän minnuu rupes jännittämään. Miltein itku pääs kun näin lapsen ensimmäistä kertaa.

Hoidettiin siinä kaikki muodollisuudet pois alta kasvattajan kanssa ja matka kohti Joensuuta Sauvosta alkoi n. klo 15.30. Neiti oli koko matkan rauhallinen ja maata rötkötti miun sylissä tai miun ja seinän välissä viltin päällä pitkin pituuttaan. Toinen mitä se teki, niin se mynttäs miun sylissä. Itkeny Neela ei juuri ollenkaan ja aina odotti kiltisti että pysähyttiin ja että hän pääsi tarpeilleen. Yhen ainutta vahinkolaukausta ei sattunut.
Kotona oltiin puolilta öin ja piti monta kertaa miettiä minne se aika kului - mutta pentu ei kyllä siitä ollu moksiskaan. Kotona annettiin sille sapuskaa mikä ei sitten maistunut ja tehtiin lehtikompostorin aita-paloista sille oma aitaus mihin alle matto ja muutamia kerroksia sanomalehteä sekä ite aitaukseen viltti millä se nukku autossa, vettä ja pari lelua. Edelleen ei itkua kuulunut mutta maha oli niin löysällä että heräsin muutaman kerran yöllä vaihtamaan paperit aitaukseen ettei ois sitten ite koira ollu ihan paskassa aamulla. Hyvä että ite tajuaa sentään vettä juoda ja sitähän menee aika paljon.

Kukkaistyttö :)


En osannu oottaa näin rauhallista kotimatkaa, ekaa yötä ja päivää uudessa kodissa mutta niinkun sanonta kuuluu, voi käydä niin että "tyyntä myrskyn edellä.." kunhan neiti vähän kotiutuu.. Neela oli tänään päättäny ottaa hatkat aitauksesta ja löyty eteisestä matkalaukusta nukkumasta - liekkö aatteli että tähän jos käyn nii pääsen takasin kasvattajamamman, sisarusten ja äipän luokse. :D Äiti oli sitten vähän paremmin laittanu nuo palaset yhteen ja siinä se tökötti sitten siihen asti kun Eetu pääs koulusta, käytti pihalla ja syötti.

Itepäinen tuo koira on jo nyt! Leikittiin pihalla ja sitten nokosten jälkeen vähän harjoteltiin istumista. Nyt se tuossa taas nukkuu omalla pedillään kun mie kirjotan hänestä tänne nettiin. :) On se semmonen nökönenä ja nappisilmä. <3

Ja näin Simply Minds Daydreamer, perheen kesken vain Neela, saapui uuteen kotiinsa ja jätti pentukodin taakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti