torstai 2. helmikuuta 2012

Turhautunut..

Minnuu turhauttaa tällä hetkellä ainoostaan se, kun joskus pienempänä miusta piti tulla kilparatsastaja mutta ravurit vei sit loppujenlopuks mennessään. Okei, onhan ravuritki kivoja mutta ehkä ratsut on enemmän se miun juttu. Nyt oon sit ihan hukassa ku haluisin löytää semmosen jonkun osaavan hepan vuokralle millä vois kilpailla ja valmentautua mutta se ikuisuusongelma raha estää taas kaiken. Pitää sit vissiin odotella kun on iso ja rikas ja on varaa sitten ostaa se oma heppa, valmentautua ja vaikka vähän kilpaillakin.

Toinen ongelma, ihan inhottaa kun en vieläkään (kuuden vuoden jälkeen) ole oppinut istumaan harjotusravissa oikein jos hevosella on vähänkään isompi ravi. Siihenkin sais varmasti apua jos menis ratsastustunneille mutta Ylämyllyllä asuessa kaikki ratsastuskoulut missä haluisin käyvä on niin kaukana (mm. Joensuun ratsastusopisto). Ja pakko myöntää että miulla on ikävä  niitä aikoja kun siellä kävin ja matkaakin kotoa oli vaan kolmisen kilometriä mutta Ylämyllylle muuton jälkeen se jäi.

Ei nyt anneta ekan blogitekstin antaa teille kuvaa, että valittasin jokaisessa tekstissä jotain, vaan pitäähän sitä jotain hyvääkin kertoa. Tänään tuli iskäpapalta kuva miun autosta kun pojat on innostunu vähän laittamaan sitä, se oli vähän riisuttu versio. :o Ovat purkaneet sen ihan mulin näköseks kun pitää pari ruosteläikkää hitsata kylestä. Kuulemma tää on vasta alkua - apua. :D Saatte kuvan autosta kunhan saan siirrettyä kuvat koneelle niin voin jakaa ahdistustani siitä miltä auto nyt näyttää.

No, tähän piristykseks ja loppukevennykseks pari vauhdikasta talvikuvaa toissatalvelta. :--)

Pikkusen ikävä Likka-neitiä. <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti