sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viikko 2

Eipä ole taas ehtiny Neelan popittamiselta kirjoittelemaan tänne ja nyt on myös kuviakin värittämään tätä tekstiä. Toinen viikko pennun kanssa on mennyt erittäin hyvin. Sisäsiisteysopetus alkaa olla hyvällä mallilla ja ei ole enää kovin monia pissejä tullut sisälle - paitsi tietysti yöllä. Neela on myös pikkuhiljaa alkanut oppia minne hänen toivotaan kakkoshätä käydä tekemässä ja sinne se aina pimputtelee.

Ja se kamala puremisvimma on alkanut nyt, aaaaaa!

Ollaan jatkettu istu-, katsekontakti-, luoksetulo- ja maahan-käskyjen opettelua ja sekin on hyvällä mallilla. Neela osaa jo istua kun sille sanoo istu jonka jälkeen se melkein heti ottaa katsekontaktin aivan itse. Maahan-käskyä pitää vielä hioa, nyt se menee maahan kun namin avulla ohjaa pennun asentoon menemään. Eilen kokeiltiin myös tassun antamista ja Neelahan hokas senki heti. 


Pihalla ollaan leikitty ihan urakalla ja siellä sen lemppareihin kuuluu ehdottomasti miltein samankokonen oranssimusta jalkapallo sekä työharjottelupaikalta Joensuun Agrimarketista ostamani frisbee. Neela tulee ulkonakin aika hyvin jo luokse jopa ilman namia jos ei oo niitä sattunut taskuun mukaan lähtemään. Tänään Neela tekikin oikean katoamistempun kun käänsin vähäks aikaa selän että päästin kissan sisälle niin neitipä olikin hävinny.. Huutelin sitä aikani siinä ja kävin etupihalta kattomassa nii kohta neiti ilmestyy terassin alta. En etes kuullu ku se oli hävinny siitä miun selän takaa mutta voi että kun säikäytti!!


Viime viikonloppuna muuten leikattiin kynnet ja pari tassua oli jotain niin kamalaa mutta joka kynnen jälkeen sai namin kun osasi käyttäytyä nätisti. Saatiin kynnet leikattua kuitenkin sit yhteistuumin ja kummallekkin jäi hyvä mieli. 


Neela pääsi perjantaina ekaa kertaa ikinä junaan ja voin sannoo että tosi hyvin meni! Neela oli koko matkan rauhallinen ja annoin sen järsiä jäniksenkorvaa koko matkan. Juna-asemalla seuras nätisti perässä nurmikon reunaan pissille ja Teemu kun tuli hakemaan niin oli tosi ihanaa - Neela kun sattuu olemaan kaikkien kaveri.. :--) Kauppareissun ajan Neela oli Hiluxissa ja hienosti jakso odottaa sen ajan ku käytiin nopeesti kaupassa. Koko matkan oli miun jalkotilassa ja siinä neiti vaan nukku. Mökillä oli paljon uusia hajuja ja siltikin pentu oli miulla koko ajan irti. 

Illalla tuli sit kämppis käymään kihlattunsa ja alle vuoteisen koiransa kanssa. Pikin (labbis + sakemanni + laika-mix) kanssa kävin saman keskustelu alle vuos sitten, kun nyt käyn Neelan kanssa tuosta puremisesta. Piki oli vähän yli-innokas ni se vähän jänskätti Neelaa mutta silti ois ollu nii kiva käyvä vähä häntää tai  muuta härkkimässä. Kummallakin oli intoa käyvä leikkimään mutta eihän niiden leikit kohtaa keskenään kun toinen on niin iso. Sisällä ne nukkuvat melkein vierekkäin.












Lisää kuvia Neelasta löydät täältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti