sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kuvahaaste

Vihdoin ja viimein saatiin haaste uunista ulos. Kiitosta vain! :)

Haaste saatiin Laumaeläjät-blogilta.

Ohjeet: Kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Lemmikin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet blogaajat ja muista huumori!
Kategoriat: paras yhteiskuva, reenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallinen kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti


Paras yhteiskuva



Meistä ei Neelan kanssa ole montaa yhteiskuvaa, mutta tämä on väriensä, tunnelmansa ja asettelunsa puolesta kaikista paras. Jaksaisin esitellä tätä kuvaa vaikka vuosienkin päästä vaikka itseäni en mielellään esittelisikään. Mutta Neela. <3

Reenaamassa



Treenikuvista tämä otos on kaikista tunnelmallisin ja koirasta näkee, että se tykkää tehdä ja touhuta - varsinkin vedessä.

Kisaamassa



Ei saatu meidän ainoista kisoista, tai no soveltuvuuskokeesta kummosia kuvia mutta oli siellä yksi sellainen, minkä halusin tähän haasteeseen lisätä. Neela oli kyllä ihan huippis!

Paras kesäkuva


Tämän kuvan ottamisen kanssa tehtiin töitä, että saatiin kumpikin kestämään aloillaan. No, kova yritys palkittiin ja se pääsi paras kesäkuva-kategoriaa koristamaan.



Paras talvikuva


Kuvia katsellessa ja valkkaillessa tämä kuva pysähdytti täysin. Miten voikaan saksanpaimenkoira olla niin kaunis ja komea yhtä aikaa? 

Tunnelmallinen kuva


Vahinkolaukaus. Koulun jälkeen kiirehdin kotiin, että ennen auringonlaskua saisin näpsittyä koirista nättejä kuvia. Tämä niistä on ehdoton ykkönen.

Hassuin ilme


Lapset on terveitä kun ne leikkii. Tytöt tykkää kahnuta hassujen äänitehosteiden ja hampaiden kalinan kera. Niistä leikeistä saakin hassuja otoksia.



Lomalla


Tämä kategoria oli hankala. Onneksi löysin kuitenkin puhelimen albumin uumenista yhden julkaistavan otoksen vaikka laatu ei päätä huimaakkaan. Tässä on juuri sitä tunnelmaa, miksi halusin sen teille julkaista.

Töissä


Mamman kaa ison talon vahtina. Neela oli huippu, kun katsottiin Kaunotarta ja Kulkuria; kotiteatterin kaiuttimista kuului ulvontaa ja neidin piti heti mennä tarkistamaan mistä ääni tulee. Hassu. <3

Tihutöissä


Ystävältäni tuli töihin viesti, että neiti termiitti oli päättänyt ruveta sisustamaan sillä aikaa kun hän oli suihkussa. Tätä penneli harrasti aika monesti, mutta onneks ei saanut suurta vahinkoa aikaan. :)

Toinen identiteetti




Mutanttininja. Ei perusteluja, kuva kertoo kaiken.

4 kommenttia:

  1. Parhaat kummitytöt :') <3 Niin ihanat, en kestä!

    VastaaPoista
  2. Kiva että teit tämän! :) Upeita kuvia löysit!

    VastaaPoista
  3. Oli todella mukava tehhä, vaikka ei tämäkään mikään piis of nakki ollut. :)

    VastaaPoista