maanantai 29. joulukuuta 2014

Tilannekartoitus

Oltiin tänään reippaita ja pitkästä aikaa otettiin kummastakin koirasta seisotuskuvat (Joojoo ihanku se olevinaan olis muutenkin niin kamalan iso homma....).

Neelalla on mitä ilmeisimmin alkamassa juoksut tässä kuukauden sisään koska siltä löytyy nykysin ulkona korvat, se on niin kainaloinen ja rauhallinen että ei oo toista ja ruoka maistuu vähän kehnonlaisesti aikaisempaan verrattuna. Eilen hän myös päätti, että mammalla olevat namit on maailman paras juttu. Tein neidon kanssa perusasennon treenauksen lisäksi temppua "nenä" eli koira tökkää omallaan miun nenää. No, pyysin kerran ja montako kertaa Neela tökkäsi miun nenään - ehkä viidesti. :D Sen jälkeen ei tarvinnu kun viedä nenä vähän lähemmäs Neelan naamaa, niin hän alkoi tökkimään ihan urakalla. Sain illan vatsalihastreenin kun nauroin vedet silmissä. Höntti. <3

Millistäkin on pakko kehaista miten sekin on rauhottunut nyt 19 viikon ikään mennessä. Sisällä se yleensä mutustelee leluja ja nukkuu, ulkona painetaan ON-nappia ja sitten lähtee. Ruokakin maltetaan syödä vähän rauhallisemmin.
Milan kanssa harjoiteltiin myös naksuttimen kanssa perusasentoa sekä sivusuunnassa perusasentoon tulemista. Kumpikin tajusi jumpan juonen hienosti!


Neela muutaman päivän päästä 2,5vee, säkäkorkeus n. 65cm ja painoa arviolta 30kg.


Mila 19 viikkoa, säkäkorkeus n. 52cm ja painoa arviolta 18-19kg.

Linkitelkääs ihmeessä teidänkin karvakavereista seisotuskuvia ja kertokaa vähän kokoluokitusta. Mielenkiinnolla niitä katselisin! :)

- Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti