maanantai 6. lokakuuta 2014

Perheenlisäystä

Eilen meillä koitti ilon päivä, sillä pieni saksalaislapsi otti paikan perheessämme. :) Tällä kertaa hakumatka pennulle ei ollut pitkä. Neelan haimme monen sadan kilometrin päästä, mutta tämä neitokainen haettiin parin sadan kilometrin päästä. Alkumatka oli jännä ja pentu ikävissään huusi - siis kurkkusuorana huusi mutta rauhoittui kuitenkin nukkumaan. Pari taukoa pidettiin ja joka kerralla Mila kävi pissalla ja tutki paikkoja. Viipurinportin ABC:llä jopa talutti jo itseään. :D Kotiin päästyä alkuun kaikki oli jännää uudessa kodissa, mutta nyt penneli alkaa selvästi kotiutua vilkkaasta luonteesta ja hammastelusta päätellen. Voihan riiviö! Neela onneksi on ottanut tulokkaan vastaan erittäin hyvin!

Saanen esitellä: Eigen MarinaTuolla se isosisko menee!
4 kommenttia:

 1. Eikä! Hyi mitä pentusaastetta! :D

  Onnea pissakakkaralliin!

  VastaaPoista
 2. No äläpä! Tämä vielä on oikea riiviö, kun alkaa näyttää kotiutuessaan todellista luonnettaan, huhhuh. :D Ja mitä tulee pissakakkaralliin, onneks asutaan maalla niin pentu on helppo viedä nopeasti pihalle!

  VastaaPoista
 3. Voih, nyt tulee vaikeuksii seurata blogia, tekee mieli, ei muuten tee :D
  Hän on ihana ♥ Juuri kentällä jutskattiin että kuinka kaks on ihanaa, ihanaa, onnea ♥

  VastaaPoista
 4. Moikka ja kiitos onnitteluista! :) <3
  Mila on tosiaan erittäin valloittava pakkaus, vaikkakin haasteellisempi tapaus kuin mitä Neela oli. Tämä tosin oli odotettavissa, että kaikki eivät ole yhtä helppoja. :)

  VastaaPoista