tiistai 8. heinäkuuta 2014

Tapahtumia parilta kuukaudelta

Inspiraatiota ei olla saatu vieläkään takaisin blogin kirjoittamiseen, eikä tokoiluun. Mutta VEPE on sellanen juttu, että sekä koira että omistaja on ihan into pinkeenä menossa treenaamaan! Siitä tulinkin nyt vihdoin ja viimein teille kertomaan. :)
Meillä siis ei ole tapahtunut taas tuon taivaallista tässä välissä muuta kuin, että Neela täytti 2 vuotta 3.7. ja ollaan käyty muutamia kertoja nyt VEPE-treeneissä. Ennen ensimmäistä kuivaharjoittelu-kertaa meillä oli uimataidon testaustilaus, jossa katottiin miten koira menee veteen ja uiko se ylipäätänsä. No, myöhän mentiin heittämällä läpi! :D Kuivaharjoittelukertakin meni oikein mainiosti. Neela hyppäs veneeseen ja kylläkin samantien sieltä pois koska hän luuli sen olevan joku kiva leikki. Huoh!

No, sitten ekalla kerralla veden äärellä neiti vesihullu hyppäs kyllä veneeseen, mutta sai kamalan hepulin kun ei päässy uimaan just NYT eikä huomenna. Veneestä se sitten luvan saatuaan hyppäs taas kunnon banzai-loikalla veteen ja ui rantaan. Seuraavilla kerroilla on harjoiteltu esineen vientiä, veneestä hyppäämistä ja veneen hakua jo vähän. Kotona sitten Mannan avulla ollaan treenattu itsenäisesti esineen vientiä maalla. Neiti (toivottavasti) tuleva vesipelastusmestari on välillä ollut kun vanha tekijä ja osa jutuista on tehty niin, kun niitä ois tehty aina. Hukkuvan pelastus on jäänyt myöhemmälle, kun on ollut niin pirun kylmiä kelejä!

On ollu todella avartava kokemus tähän asti tuo vesipelastus, että varmasti tämä laji ei tuu jäämään pois meidän repertuaarista ikinä - voin melkein vannoa. Jospa päästäs joskus jopa kisoihin asti. Joojoo, niin oon sanonu varmasti tokon ja henkilöhaunkin kanssa. :D No, toivossa on hyvä elää.. Syksyllä olis vuorossa ihan ensin SOVE, ennenkun voidaan edes kilpailemisesta haaveilla.

(c) Siina Jolkkonen

(c) Siina Jolkkonen

(c) Siina Jolkkonen
 Toinen kiva uutinen on se, että äitin lapsi ei olekkaan enää niin pieni, vaan täytti huimat 2 vuotta!

Vastahan mie sen kävin hakemassa ja se oli näin pieni...

.. mutta nyt se on jo NÄÄÄÄÄIN iso! <3

Eka kunnollinen yhteiskuva. <3
Mitäs olette itse lukijat mieltä vesipelastuksesta? :) Minkälaisena lajina pidätte vepeä?

4 kommenttia: