tiistai 15. heinäkuuta 2014

Hengenpelastusta ja vientiä

Ihanaa, kun vihdoin on joku, joka jaksaa raahata kameraa mukaan treeneihin. :) On paljon mukavampi kirjoitella blogiin kuulumisia, kun on jotain konkreettista näyttöä asioista. Tämän tekstin kaikki kuvat on ottanut Noora Väisänen, kiitos!
Viime kertaset vepe-treenit meni omasta mielestä vähän penkin alle, vaikka toki jokainen liike lopetettiin kun koira teki hyvin. Alkuun tehtiin Mannan kanssa vientiä kuivalla maalla, koska Neelalla on juoksut niin vesiosuudet täytyy sen kanssa tehdä viimeisenä. Tämä osuus meni _todella_ mainiosti koska oltiin sitä omatoimisesti kotona harjoteltu. Sen jälkeen kun oli meidän vuoro siirtää vienti veteen, Neela ei sitten enää malttanukkaan ja koko pakka levis käsiin. Muut jakso onneks kannustaa kun itellä meinas usko loppua kesken, joten saatiin kun saatiinkin loppuun hyvä suoritus!

Neiti vesihullu ois vaan halunnu päästä uimaan, huuti rannalla kun hyeena ja rimpuili minkä kerkesi. En lähettänyt sitä ennenkun se oli hiljaa ja siinäkin vaiheessa se otti patukan suuhun, tiputti sen ja lähti uiskentelemaan veneen luokse. Kun se vientiesine saatiin veneelle, ei palkka veneen luona ollut tarpeeks huippu, että neiti olis luopunut patukastaan. Onneks saatiin lainaan toinen patukka (omat treenilelut on kadonnut kun tuhkatuuleen?!!) ja saatiin pari hyvää suoritusta loppuun.
Kerroin edellisessä postauksessa, että ei olla vielä aikaisemmin päästy hukkuvaa pelastamaan liian kylmien ilmojen takia. No, viime kerralla emäntä laitettiin uimaan ja luojalle kiitos oli lämmintä vettä! Hukkuvan (= oma mamma) pelastus meni vientiin nähden paljon paljon paremmin ja siinä riitti pari toistoa ja seuraavalla kerralla lisää.On se neiti vesipelastuskoira ihan pätevä, vaan tuota malttia ei aina oo riittävästi tehdä asioita. Kyllä tää tästä, viime kerta meni penkin alle mutta silti ei lannistuta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti