perjantai 2. toukokuuta 2014

Mistä inspiraatio takaisin?

Heippa rakkaat lukijat ja pahoittelut, ettei meistä ole taas kuulunut valovuosiin! Syynä on ihan yksinkertaisesti inspiraation puute niin bloggailuun, kun koiran kanssa treenailuunkin. Tulin esittämään hätähuudon ja kyselemään vinkkejä, kuinka voisin saada inspiraation ja innostuksen treenaamista kohtaan takaisin. Tällä hetkellä tilannehan on se, että oon yrittänyt nyt vaan koiran lihaskuntoa kohottaa ja se juoksee päivittäin tunnista useampaan irti koirakavereiden kanssa vaihtelevassa maastossa. Pyöräilyäkin on pyritty kerran viikkoon harrastamaan ja täytyypä vähän kehaista, miten vanhan tekijän elkein neitokainen juokseekaan pyörän vierellä - ja nimenomaan ravaa. Välillä hän kai luuli, että mammaa pitää vetää mutta kyllä se sitten hokas että voi vaan juosta siinä vierellä. :D

Viime kesähän myö harrastettiin henkilöhakua, mutta miulla meni jotenkin siihenkin into (jäin työttömäksi, rahaa oli rajallisesti ja treenipaikkoihin saatto olla jopa melkein 50km, siinä yksi syy..), vaikka koira tuntu suorastaan rakastavan sitä hommaa! Tämä kesä meneekin sitten vesipelastuksen alkeisjuttujen parissa ja asiaa helpottaa se, kun treenit on yhdessä paikkaa tässä aika lähellä.

Mutta se TOKO! Kotona ollessa oon aina perusasentoa treenannu ja vähän noutoakin, mutta siihempä se jääkin. Olin pörröt toko-ryhmässä, missä oli siis paljon porukkaa ja ihmiset ilmoitti milloin ovat menossa ja minnekkin treenaamaan. Sinne sai sitten mennä, jos oma aikataulu antoi periksi tai ilmoittaa omat treeniajat. Aina oli seuraa! Mutta jotenkin koin itse epäonnistuneeni koiran kanssa etten sitten enää viittiny mennä sinne kentälle. :( Hinku olis kyllä sellaselle tokokurssille, mikä kestäis pidempäänkin kun viis kertaa eikä maksais maltaita!

Sitten niitä vinkkejä vaan kehiin. :--) Loppuun kuvapläjäys! Miltä se teistä nykyisin näyttää?

11.4.14 Neela 1v 9kk montulla
20.3.14 Neela 1v 8kk

27.1.14 Neela 1v 6kk

20.10.13 Neela 1v 3kk




2 kommenttia:

  1. Kun löydät sen inspiksen takaisin kerro mullekkin. Mulla se hukkui vappuna epäonnisiin toko kisoihin, kolmasiin peräkkäin, mutta tää oli pahin :( Mutta asiaan Neela näyttää hyvältä ja kiva oli kuulla teistä. Mulla muuten sama tilanne sillai että lähin reenipaikka kanssa 50-60 km ja aina ei jaksa, yleensä ei töiden jälkeen ja jäänyt ihan koto tokoiluksi. Ihanaa kevättä teille :)

    VastaaPoista
  2. Kerron ihmeessä, nyt olen taas pitkästä aikaa luonnostelemassa uutta tekstiä, kun kuviakin alkaa olla aika määrä valmiina! Anteeksi myös myöhäinen vastaus, en ole ollenkaan huomannut että oli yksi kommentti tullut. Näitä inspiksen puutoksia on varmasti kaikilla, joten voin lohduttautua ajatuksella etten ole ainut - etkä myöskään sinä. :) Hyvä, että Neelan pärstäkerroin miellyttää muitakin kun vain hänen omaa mammaansa. :D Palataan ja ihanaa kevättä myöskin sinne teille! <3

    VastaaPoista