perjantai 11. tammikuuta 2013

Hehkutusta!

Oon niiiiiiiin ylpeä tuosta omasta uhmailevasta kakarasta kun tänään käytiin metsälenkillä koulun jälkeen vähän aikaa riehumassa ja Neela löyti sieltä kavereiden jäljiltä lumen seasta sellasen narulelun jämän joka osoittautukin sitten sille sellaiseksi "parasta ikinä"-jutuksi. Käytiin sitten tuossa meidän asuntolan takana riehumassa neidin kanssa niin että oli ulko-ovelta asti irti. Parkkipaikalla olikin porukkaa ja katoin et nyt se lähtee ja lähtikin - mutta juos ehkä parikymmentä metriä ihmisten suuntaan, pysähtyi, katsoi minnuun ja tuli sitten luokse kun kutsuin ja kysyin neidin tullessa missä lelu. Etittiin se hangesta ja mentiin sinne astuntolan taakse leikkimään ja voi että miten oli lapsi innoissaan!

Tehtiin myös sellaista harjoitusta että istutin Neelan viereen, sanoin odota ja pidin vähän pannasta varmuudella kiinni ettei heti juokse perään, heitin lelun ja tein käsimerkin (niinkuin haussa ja jäljestyksessä tehdään) ja "hae". Hitto miten se pinkas vauhilla lelun luokse ja toi sen miulle, palkkioksi sai sitten vetoleikkiä ja muuta riehumista. Parin toiston jälkeen ei tarvinnut enää pitää kiinni oikeastaan kun siinä vaiheessa kun heitin lelun.

Enkä tiedä mikä eilen neitiin meni kun lähdettiin pitkästä aikaa hihnalenkille kun nyt on vaan sen fleksin kanssa menty. Jo ulko-ovelta lähtiessä koiralla oli sellainen "teen mitä vain äiti"-asenne, kävin tupakkapaikalla tupakalla ja siellä oli ihmisiä. Ajattelin että nyt se vetää miuta varmasti pitkin ja poikin niiden toisten ihmisten luokse mutta ei vaan neiti tuli vasemmalle puolelle viereen kävelemään ja kulki melkein koko matkan ihmisten ohi kiinnittämättä niihin huomiota. Lenkilläkin se ei vetänyt yhtään vaan mennä jolkotteli kuin ennenmuinoin ennen uhmaikää.

Pakko sanoa että viimeaikaisen käytöksen perusteella tämä on ollut sitä "SUPERVAU"-käytöstä! :jjei: Kauhulla siis odotan koska taas muuttuu viikariksi ja nautin näistä superhyvistä hetkistä.. 

Sitten vielä yksi asia, nyt on Mustissa ja Mirrissä alennuspäivät ja katselin meille kaikkea kivaa - nähtäväksi jää tuleeko mitään hommattua. :D

Peti, L 107cm ovh 89€, ale -70% 26,70€

Juuttilelu ovh 13,90€-15,90€ -70% 4,17-4,77€


 Ja paaaaaaaaaljon kaikkea muuta. :)

Hei lukijat rakkaat, olisiko teillä postaustoiveita? :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti