maanantai 12. tammikuuta 2015

Myöhäinen joululahja + kaupunkilaistumista

Vihdoin ja viimein se myöhäinen joululahja itselle tuli, nimittäin uusi kamera! Kyllä sitä innolla jo odoteltiin, vaikka eihän toimitukseen mennyt kuin alle viikko. Mikä hätäinen... En päässyt samana iltana enää testaamaan kameraa, koska oli jo todella pimeää ja halusin ehdottomasti ottaa kuvia koirista. Seuraavanakaan päivänä ei ollut kovin kaksinen sää, pimeää ja kameran takana olevan mielestä pirun kylmä tuuli, että sormet jäätyi. Silti piti testata ja ei nämä nyt niin kammotuksia ole, kun sai pidemmän putken käyttöön. :)
Tässä teille esimakua:Neito-Termiitti 21 viikkoa vanha ja vapaa seisomisräpsy.

Vaatii vielä selvästi harjoittelua, mutta yritys ja halu on kova, saattepa nähdä. ;)

Me käytiin tänään avopuolison ja koirien kanssa Kiteen keskustassa lenkillä, ettei ihan maalaistuta tänne susirajalle. No, alku meni ihan päin peetä ja onneksi tajusin alle puolen kilsan päästä ehdottaa, että joskohan erkanisimme omille teillemme. Neela sähläs, Mila sähläs = kaaos... No, se autto koska Neela kuulemma oli kävelly koko matkan hihna löysällä kun mieheke käveli takaisin autolle eri kautta. Koirien ohituksia ja hihnalenkkejä ei ole ollut ikuisuuksiin ja koska Neelan luonne on tässä iän myötä hieman muuttunut, en tienny yhtään miten se reagoi esimerkiksi vastaantuleviin koiriin. Ei onneksi mitenkään! Milakin oli oikein reipas! Ei yhtäkään haukahdusta ja todella hienosti kipitteli menemään hihnassa. Päteviä (yksinään...)! <3

Tästä pitäisi ottaa ihan tapa ja päätettiinkin tuossa, että milloin ei treenejä ole, niin käydään kerran pari viikkoon kylällä lenkillä. :) Nythän meillä alkaa tiistaina näyttelytreenit Milan kanssa (jos ottaavat kun ollaan vasta näin pieniä) ja torstaina BH-treenit Neelan kanssa. Ja sitten 1.2. lähdetään Milan kanssa Harjun Oppimiskeskukseen SPL:n epäviralliseen pentunäyttelyyn näyttäytymään. Saadaan hyvää harjoitusta ja vähän esimakua pennelin kehityksestä. :)

Tässä on tehty jo muutenkin vähän suunnitelmia eteenpäin, kun harkitsin Neelan ilmoittamista pääsiäisen tienoilla Lappeenrantaan näyttelyihin. En vaan osaa päättää, mihin väliin soisin neidon pitävän juoksunsa kun niitä kovasti nyt tekee. No, ehkä parempi että pitäis nyt kun parhaimpaan BH- ja vepe-treeniaikaan eli kesällä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ihanasta koirasta ♥ Itse kuvaan muuten nikonilla etten oikein
    osaa neuvoo sua, mutta kuvat on hyviä :)

    VastaaPoista
  2. Heiiii ja kiitos kommentistasi! :) Miulla on ollut tosiaan tuo pikkuveljen Canoni kädessä jo aika kauan, että ajattelin sen olevan ihan luonnollinen valinta myös itselle. :)

    VastaaPoista