perjantai 18. lokakuuta 2013

Myytävänä Hurtan sadetakki

Hei vain taas!
Emäntä taisi olla liian innoissaan, kun tilasi Hurtan sadetakin koiralle - sillähän säästyisi enimmiltä kuivausoperaatioilta niinhän? No, siinä kävi nyt niin että takki on liian iso ja epäkäytännöllinen meillä. Myynti-ilmoitukset löytyy tori.fi:stä ja Facebookista eikä yhtään kyselyä ole vielä tullut. Kokeillaan tätä kautta. Takkia on kokeiltu kerran meillä päällä ja siinä on joitakin irtokarvoja mutta muuten uudenveroinen!

Sadetakki on siis väriltään sininen ja koko 75cm. Hintapyyntö 25€ + postit.5 kommenttia:

 1. Jahuu! On taas ollu muka niin kiire(laiskuus) ko en oo saanu aikaseks nyvittyy teitä lenkille. Nyt on kyllä niin paskat kelit, vaikka toisaalta en nyt tiiä haittaisko tuo lie menoa, jos siulla ois aikaa joku päivä niin potkaset päähät, että tulis oikeesti lähettyy :D Tuli tästä takista vaan mieleen, kun miulla ois pienempi(65cm sininen sekin) jos tarttet. Tuo siun mahtaa kyllä olla meille liian iso, kun enste mietin vaihtokauppaa vaikka ei kyllä oo itellä ollu järin intoo sadekuteita käyttää.

  VastaaPoista
 2. Hei! Ens viikon alussa lähdetään? Miltä kuulostaa? :D damn, oon miettiny myös jos hommais pienemmän mut tässä konkurssissa yritän vaan myydä takin pois. Työttömyys yllätti ja tää on kamalaa ja köyhää!

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen ja ootan sitä kans ite innolla, kun ensvuuesta ei taas oo tietookaan... Juu mennää vaa! Neljän jälestä joutaa joku päivä. Pitää miun ilmotella, kun saan tietää minä päivänä meillon treenit.

  Miulla on näemmä ruskee 65cm toppatakkikin. Pari kertaa koeajattu noita molempia ja sit olleet kaapissa, mut joutaahan nuo ootella rikastumistas, jos oot vailla vielä sit x)

  VastaaPoista
 4. Mie siulle joku päivä pamautan viestiä. ;) Toivottavasti nyt ens viikolla ihan oikeesti päästäis lenkille! Ootan innolla Rontin ja Rukan jälleennäkemistä. :)

  Toppatakkia myö ei tarvittu viimekään talvena 30 asteen pakkasilla, joten todennäköisesti ei tänäkään talvena. Sadetakki ois ollu kiva, kun tuo on sateisen sään jälkeen niin törkeen vaikea kuivata! Ehkä kuitenkin pärjätään ilman. :P

  VastaaPoista
 5. Juu eiköhän! No samanlaisia pellejä noi on edelleen :D Rontti aika junttimulkero nyt rusakkokautena ja Rukalla tuo jalka tuppaa vittuilemaan edelleen.

  Joo no vähän samaa vikaa jaksa mitään rytkyjä prkl. Rontin kanssa nyt joutuu vähä pelleilemään, kun sillä on oikeesti kylmä ja vähä ontuilee pakkasella, liekö nivelrikkoseks meinaa tulla. Vaan noitten puujalkojen kanssa kaikki kyllä mahollista.

  VastaaPoista