sunnuntai 11. elokuuta 2013

Näyttelykuulumisia

Meillä oli eilen Neelan kanssa ihka ensimmäinen koiranäyttely, Joensuun KV 10.8. Neela pisti jo aivan alussa plörinäksi, kun oli niin paljon muita koiria paikalla ja omistajaa meinas vähän jännittää.. No, ihan hyvin se Neela vuoroaan odotteli kevythäkissä (laitoin sen sinne jo heti aluksi, etten mie hermostu enempää..), mitä nyt kerran meinas kaataa sen kehän puolelle kun näki miun vanhemmat. :D Nätimmin se odotteli, kun ei tarvinnut häkissä olla, joten iskä sai hoitaa handlerin hommia kehään asti. Luojalle kiitos, en ollut ite kehässä koiran kanssa, mutta siltikin aivan väärässä paikassa väärään aikaan. Neiti laittoi läskiksi koko touhun, kun olin väärällä kehän laidalla ja hän oli niin miun perään. Jännitti niin pirusti miten se käyttäytyy ja mitä tulee tulokseksi, joten ei aivot toiminu siinä vaiheessa niin, että ois tajunnu siirtyä.Tulos EH JUK2.
"Sopivan pituinen runko, hyvät pään linjat, hyvät kulmaukset, löysät liikkeet."

En nyt tarkalleen muista, oliko arvostelussa jotain muuta, mutta täydennellään, kunhan saamattomuudeltani selviän. Nyt on vähän katkipoikkiolo! :)

Ostelin Neelalle myös uuden kaulapannan ja kaksi erilaista lelua (rahanmenoa yhteensä 40€), joista laitan kuvia vähän myöhemmin, kunhan kamerakin tokenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti